MENY

Verksamhetsutveckling är navet mellan IT och verksamheten
 

En väl fungerande verksamhet har krav på att IT-avdelningen förankrar besluten kring teknik och utvecklingen i organisationen för att få ut det optimala kring fattade investeringsbeslut.

B3IT hjälper IT och verksamhet att arbeta smartare och växa snabbare genom att erbjuda tjänster inom verksamhetsutveckling. Vårt mål är att kontinuerligt förbättra fattade beslut genom att möta verksamhetens utmaningar och våra kunders fokus i lönsamma utvecklingsprojekt kombinerat med B3ITs djupa tekniska och breda kompetens. Vårt koncept inom verksamhetsutveckling möter våra kunders förändrade och framtida behov. Målet med B3ITs verksamhetsutveckling är att stödja våra nya och gamla kunder i att utforma, långsiktiga och varaktiga positiva förändringar för verksamheten genom större intern beställar nöjdhet mot IT-avdelningen.

Låter det spännande, det tycker i alla fall vi som är en del av utvecklingen av nya arbetssätt hos våra kunder för att möta upp de förändringsprocesser de står inför.

Vi på B3IT Connect brinner för att hjälpa våra kunder till framgång genom att skapa ett mervärde av de kommunikationslösningar vi tar fram och implementerar. Vi är specialister på Telekom, Mobilitet och nätverk med fokus på områden som förstudier, projektledning, utveckling och implementation.

Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan göra för er inom Verksamhetsutveckling.

Jan Hermanson

Jan Hermanson
Vd B3IT Connect
jan.hermanson@b3it.se
Tel: 0723-098 099