MENY

Telekom eller Telecom, det är ingen fråga inom Unified Communications


Den senaste tiden har svenska telekommarknaden formligen exploderat inom Unified Communications (UC) och vi kan känna oss stolta över att vara en ledande nation inom telekom och mobilitet. Vi är helt enkelt duktiga på att ta till oss nya tekniker och arbetssätt.

När vi idag pratar om telekom så är det långt ifrån den traditionella telefonin som vi vant oss vid. Nu rivs murarna och vi börjar arbeta fullt integrerat och tar steget mot äkta Unified Communications (UC). Många kunder ställer sig samma fråga, hur ska vi kunna effektivisera vår verksamhet med ökad tillgänglighet? Jo, genom Unified Communications som knyter samman applikationer med video och tal oavsett om det är via dator eller en smartphone är ett av svaren vi ofta ger. Kan alla implementera UC? Ja, i princip kan alla göra det men i olika nivåer. Det vanligaste man brukar börja med är konferenstjänster och meddelandetjänster så som Instant Messaging (IM), för att sedan nyttja UC systemet som en del i sin telefonilösning med mobilitet som kärna.

Låter det spännande, det tycker i alla fall vi som är en del av utvecklingen av nya arbetssätt hos våra kunder för att möta upp de förändringsprocesser de står inför.

Vi på B3IT Connect brinner för att hjälpa våra kunder till framgång genom att skapa ett mervärde av de kommunikationslösningar vi tar fram och implementerar. Vi är specialister på Telekom och Mobilitet med fokus på områden som förstudier, projektledning, utveckling och implementation.

Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan göra för er inom Unified Communication.

Jan Hermanson

Jan Hermanson
Vd B3IT Connect
jan.hermanson@b3it.se
Tel: 0723-098 099