MENY

Telecom Management

En oberoende telekområdgivare


Hos B3IT Connect möter du seniora och leverantörsoberoende konsulter med erfarenhet från alla typer av telekomprojekt.

Ibland känns det som att det finns lika många utmaningar inom telekom som det finns mobilabonnemang. Många företag vet att de behöver bättre strategier för sina telekomlösningar, men få vet var de ska börja. Här kommer några lugnande ord på vägen: det du behöver hjälper vi dig med. Med B3IT får du en leverantörsoberoende rådgivare som finns med hela vägen - från analys, strategi och upphandling vidare till genomförande och förvaltning.

Våra seniora konsulter har både djup och bredd i sina kunskaper. Det gör att du som kund kan vara säker på att vi alltid vet vad som behöver göras för att garantera ditt företags verksamhetsutveckling oavsett vilken lösning ni väljer.

Vårt erbjudande ger dig mervärde
Vi hjälper dig bli framgångsrik vare sig det gäller projekt, förändringsarbete och processutveckling eller rådgivning. Vi kan fast och mobil kommunikation, mobila applikationer och unified communications.

Vi erbjuder expertis inom exempelvis säkerhet och sårbarhet, samt design, införande och implementering. Vi arbetar med utveckling av processer och policyer, analys och strategi för bästa kommunikationslösning.

Våra projektledare gör förstudier och kravanalys, tar fram avtalsmodeller, utför förhandlingar samt projekt- och kvalitetsrevisioner. 

Våra seniora konsulter ökar din tillväxt
Många företag pratar om att kunskapen sitter i väggarna. Hos oss kunde det inte vara längre från sanningen. Det bästa med B3IT är våra seniora konsulter. Vi har dessutom en tumregel – vi strävar alltid efter att anställa bara de duktigaste och gärna de som är bättre än oss själva. På så vis kan du vara trygg i att få hjälp av de mest kunniga och erfarna konsulterna i branschen. Vi tror helt enkelt att den typen av konsulter är bäst rustade för att hjälpa dig med den utmaning ditt företag står inför, både just nu och i framtiden. Tillsammans med oss säkrar du ditt företags långsiktiga position på marknaden.

Kunskapsområden

Förstudie
Strategi
Upphandling
Implementation
Projektledning
Säkerhet & Sårbarhetsanalys
Kravanalys
Mobilitet
Unified Communication
Verksamhetsutveckling

 

TJÄNSTEERBJUDANDEN

Sourcingtjänsten vänder sig till CIO:er och verksamhetschefer som vill få en effektivare upphandling av IT- och telekomtjänster, med bättre kostnadskontroll och en tydlig uppföljning av åtaganden från olika underleverantörer.
Läs mer om vår tjänst
Sourcing

Exempel på kunduppdrag

Kontakt

Jan HermansonVD, B3IT Connect

jan.hermanson@b3it.se
Tel: 0723-098 099
Kontor: Stockholm 

Peo LisénStrategisk försäljning, B3IT Connect

per-olov.lisen@b3it.se
Tel: 0708-606 060
Kontor: Stockholm

Birgitta JelvinAffärsområdeschef, Customer Experience

birgitta.jelvin@b3it.se
Tel: 0734-231 816
Kontor: Stockholm