MENY

Systemutveckling

Vi är experter på systemutveckling i komplexa miljöer 


B3ITs konsulter har minst tio års erfarenhet av avancerad systemutveckling och arkitektur. Det är en av anledningarna till att B3IT har fått förtroendet att kontinuerligt vara med i stora och viktiga IT-projekt på den svenska marknaden.

Våra erkänt duktiga konsulter bidrar med både teknisk kompetens och verksamhetsförståelse. En vinnande kombination för att utveckla system som motsvarar höga krav på kvalitet, kostnad och tid.

Nära relation med Oracle och Microsoft
Med dagens snabba teknikutveckling ställs det höga krav på B3IT:s arkitekter och utvecklare. För att hela tiden kunna verka i teknikens framkant har vi en nära relation med bland andra Oracle och Microsoft. Vi är Gold Partner med Oracle och Gold Partner med Microsoft både inom Data Platform (SQL Server) och Application Development (.NET-utveckling). 

Det betyder att vi alltid får tillgång till den allra senaste informationen och vi medverkar regelbundet på de stora utvecklar-konferenserna som Microsoft TechDays, JavaOne och Oracle OpenWorld. Ett stort antal av våra konsulter är också certifierade specialister på de högsta nivåerna inom Java, Oracle och Microsoft.

Vi är experter på integration och vi har team som jobbar med beslutsstödsystem och affärssystem. Och på vår kundlista märks tunga uppdragsgivare som SF Bio, Svenska Spel och If försäkring.

Systemutveckling med agila metoder
Ett lyckat projekt måste vara bra både för oss och våra kunder. Därför jobbar vi gärna med de senaste agila metoderna som t ex Scrum för att nå ett snabbare resultat med starkare affärsnytta och högre kvalitet.

Flera av våra konsulter ligger också långt framme inom testdriven utveckling och continuous delivery. Resultatet? Nöjda kunder och nöjda konsulter är en självklar del av vår kultur. 

KUNSKAPSOMRÅDEN

Integration
Arkitektur
BI
Frontendutveckling
Mobilitet/Apputveckling
Webb 
Agil utveckling
Testdriven utveckling
Continuous delivery 
Molnbaserad utveckling 

B3IT's Microsoft Practice blog

Kontakt

Helena LagmanVD, B3IT Innovation

helena.lagman@b3it.se
Tel: 070-7107128
Kontor: Stockholm 

Anders DudleyFörsäljningschef B3IT Örebro

anders.dudley@b3it.se
Mobil: +46 (0)70-783 2550
Kontor: Örebro