MENY

Mobilitet gör det lätt för dina medarbetare att arbeta när, var och hur de vill

Mobilitet ger gränslös kommunikation på era villkor
Ska ditt företag bara göra en it-satsning i år bör det vara inom mobilitet. Inte bara affärerna behöver det - medarbetarna kräver det. De vill mer och mer kunna bestämma själva varifrån de arbetar, men de vill också bestämma vad de arbetar på. Detta gör ert företag mer attraktivt att arbeta på. En standardiserad lösning där alla har en och samma typ av dator, telefon eller surfplatta duger inte längre. De företag som vill säkerställa att medarbetarna är nöjda på arbetet bör därför möjliggöra för dem att själva välja arbetsverktyg. Vi på B3IT hjälper ditt företag att lyckas med en satsning inom mobilitet.

Säkerhet är en hörnsten inom Mobilitet
Mobilitet ställer höga krav på säkerhet. Kombinerat med att allt ska byggas runt applikationer och att data ska ligga i molnet är det viktigt att säkerheten blir rätt från början. Våra konsulter och tekniker genomför förstudier och utredningar, lägger upp strategier och utvecklingsplaner, hjälper till med upphandling, implementering och förvaltning - alltid med besparing och verksamhetsoptimering som högsta prioritet och med säkerhet i fokus. Tryggheten för er är att vi har erfarenhet att genomföra mobilitetsprojekt från första idé och hela vägen till drift.

Kunskap och erfarenhet sparar pengar
På B3IT arbetar branschens mest erfarna konsulter. För dig innebär det i huvudsak tre saker. Vi vet vad vi gör. Vi har gjort det förut. Och vi kan börja med en gång, utan startsträcka. Som oberoende rådgivare hjälper vi dig lösa dina problem på ett effektivt och kostnadsmedvetet sätt. Dessutom är våra seniora konsulter väldigt duktiga med lång erfarenhet. De bjussar på verkligen på sig själva och önskar inget hellre än att hjälpa dig och ditt företag.

När det kommer till mobilitet vet vi att både affärer och medarbetare mår bättre av det.  Men det är viktigt att det även finns strategier för hur man ska hantera och förvalta det som byggs upp. Det är där dina och våra vägar möts.

Kunskapsområden

Säkerhet
Utredning/Förstudie
Upphandling
Implementation av upphandlad lösning
Verksamhetsoptimering
BYOD - Bring Your Own Device
MDM - Mobile Device Management

 

White Paper

Kontakt

Jan HermansonVd B3IT Telecom

jan.hermanson@b3it.se
Tel: 0723-098 099
Kontor: Stockholm 

Marie HagbergAffärsområdeschef Networks

marie.hagberg@b3it.se
Tel: 0725-783 355
Kontor: Stockholm