MENY

IT-ledning & styrning

Bättre verksamhetsnytta med erfarna och engagerade konsulter


B3IT drivs av att förbättra och utveckla verksamheter med hjälp av IT. Vår målsättning är alltid att leverera rätt lösningar på våra kunders problem. Att leverera rätt lösningar kräver mångårig erfarenhet av både IT och förändringsarbete - hos oss finns den erfarenheten.

Hos B3IT möter du enbart erfarna konsulter med minst tio års erfarenhet. Därigenom kan vi erbjuda kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Vi utgår alltid från kundens behov och problem. Vi är trygga i oss själva, vi tvekar inte att kavla upp ärmarna och tvekar inte att ifrågasätta när det krävs och svara med innovativa lösningsförslag.

Våra kunder vet att vi har ett genuint intresse kring hur IT kan stötta och utveckla nya affärsmöjligheter. Vår breda erfarenhet och expertis gör att vi som oberoende partner alltid ser till verksamhetens utveckling i första hand. Vi kan och förstår hur IT stöttar verksamheten på bästa sätt.

Självklart med komplexa uppdrag
För oss på B3IT är det självklart att utöva ledarskap i krävande situationer. Våra konsulter har dokumenterad förmåga att i ledande positioner hantera komplexa uppdrag. Vi är handlingskraftiga och resultatorienterade. För oss är det självklart att ta uppdrag med många kontaktytor, det vill säga gentemot kunden, kundens partners och leverantörer av IT-tjänster.

Vi tar fullt ansvar
Som konsult har vi alltid ett ansvar. På B3IT tar vi fullt ansvar för lösningar och kunskapsöverföring till våra uppdragsgivare. Det säkerställer långsiktigt resultat och mervärde.

Kunskapsområden

Projekt-, program- och förändringsledning
Projektkontor och Portföljstyrning
Sourcing, upphandlingsstöd och leverantörsstyrning
IT Governance
IT-strategier
Arkitektur
Förvaltningsetablering och förvaltningsledning
Verksamhetsutveckling

 

TJÄNSTEERBJUDANDEN

Sourcingtjänsten vänder sig till CIO:er och verksamhetschefer som vill få en effektivare upphandling av IT- och telekomtjänster, med bättre kostnadskontroll och en tydlig uppföljning av åtaganden från olika underleverantörer.

Läs mer om vår tjänst
Sourcing

Kontakt

Maria BeroniusVD, B3IT Ledning

maria.beronius@b3it.se
Tel: 070-3093419 
Kontor: Stockholm 

Mattias FriskVD, B3IT Interact

mattias.frisk@b3it.se
Tel: 072-202 71 00
Kontor: Stockholm