MENY

Drift & förvaltning

Vi driftar och förvaltar med klass


B3IT är det självklara valet om du söker en pålitlig drift- och förvaltningsleverantör. Vi är i din tjänst dygnet runt - året om. Våra erfarna IT-specialister ger dig högklassig service inom drift och förvaltning av applikationer och databaser, med tillhörande infrastruktur. Vi förvaltar i dag många typer av applikationer på olika plattformar åt våra kunder. 

B3IT har sedan starten jobbat med drift och förvaltning, vilket gett oss en lång och gedigen erfarenhet inom området. Våra nöjda kunder är ett tydligt bevis på det.  Bakom kundnöjdheten finns ett team med specialister som med van hand hanterar i stort sett samtliga databasplattformar på marknaden.

Med minst tio års erfarenhet i ryggen har våra engagerade konsulter sett och upplevt det mesta.  De vet hur viktigt det är att ständigt hålla sig uppdaterad med den tekniska utvecklingen och har kunskapen att berätta hur det påverkar dig som kund.

Vi säkerställer kvaliteten med etablerade processer och rutiner för drift och förvaltning. Vi är vana att jobba med PMP, ITIL och andra liknade principer för hantering av IT-tjänster.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med B3IT som drift- och förvaltningsleverantör.  Grunden i tryggheten får du genom våra ständigt uppdaterade kunskaper om drift och förvaltning i kombination med att vi har resurser som jobbar dygnet runt - alla dagar på året.

Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med databasdrift och förvaltning

För prisestimat kontakta: tommy.sarenbrant@b3it.se

TJÄNSTEERBJUDANDEN

DATABASDRIFT
En stabil databasdrift är idag avgörande för de flesta företags verksamhet men det är svårt att klara utan extern hjälp, t ex i VAB-tider och vid semester. Med B3IT som partner får du en professionell tjänst med rätt kompetens och rätt bemanning.

Läs mer om vår tjänst
Professionell Databasdrift 

KUNSKAPSOMRÅDEN

Vi jobbar med förvaltningsobjekt byggda på alla de ledande plattformarna:

  • Oracle
  • Java
  • SQL Server
  • .Net
  • SharePoint
  • EpiServer 

Kontakt

Tommy SarenbrantVD, B3IT DBAce

tommy.sarenbrant@b3it.se
Tel: 073-2018009 
Kontor: Stockholm