MENY

Möt dina blivande kolleger

Är du nyfiken på att börja jobba hos B3IT? Här möter du några av våra konsulter som berättar lite om hur de uppfattar företagskulturen och frihetsgraden på B3IT. Enjoy!

Micke Askernäs är IT-konsulten som delar jobbet på B3IT Innovation med sin stora passion, att bygga robotar. Här träffar du Micke och hans Starwars-favorit, R2D2.

Helena Jonson förenar konsultjobbet på B3IT Connect med sin stora passion, ridning. Här möter du Helena med favorithästen Amadeo.Christer Juréhn
valde jobbet som IT-konsult på B3IT för friheten, fokus på wellness - och för att alltid kunna cykla till jobbet.

B3IT ger dig balans i livet

Det finns flera skäl till varför så många duktiga konsulter söker sig till B3IT. Främst handlar det om möjligheten att få intressanta uppdrag som tar vara på din personliga kompetens och erfarenhet - och som sporrar till fortsatt utveckling. Men det handlar också om att bli del av en stark företagskultur med fokus på wellness.

På B3IT erbjuder vi en strukturerad kompetensutveckling, en attraktiv ersättningsmodell med trygg grundlön och goda möjligheter till högre ersättning samt en stark försäljningsorganisation som leder fram mot fler utvecklande och utmanande uppdrag. 

Så här säger Claes Wiberg, en av B3ITs grundare: 

- Målsättningen är inte bara att bolaget ska växa, vi vill växa med kvalitet och våra konsulter ska gå framåt i utvecklingen. Samtidigt är arbetet inte allt. De sociala och fysiska dimensionerna är naturligtvis lika viktiga. Vi vet att våra konsulter har ett starkt driv och vi ger dem inspiration och möjligheter att ta hand om hela sig själva, till både kropp och själ.

- Vi bestämde redan vid starten av B3IT att fokusera på aktiviteter som bygger en gemensam företagskultur. Ett exempel är Team B3IT som kretsar mycket kring temat wellness. Här står sport och idrott i fokus men vi rör oss i ett brett spektrum, från yoga till triathlon, så att alla oavsett bakgrund kan ta del av aktiviteterna och utvecklas från sin egen nivå. Vi använder även namnkunniga idrottare som inspiratörer och jag vågar påstå att vi har ett unikt engagemang för detta över hela koncernen.

B3IT är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser

B3IT är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, enligt Great Place to Work (GPTW). Företaget kom på en mycket hedrande fjärdeplats bland de större svenska företagen med över 250 anställda som deltog i mätningen 2017. 

2016 fick Jonas Elqquist, VD på B3IT Connexions, utmärkelsen ”Sveriges mest inspirerande chef”.