MENY

B3IT fyller 10 år

Redan från starten för tio år sedan hade B3IT en tydlig vision om att bygga Sveriges bästa konsultbolag. Vi ville bli ett bolag som skulle vara lika attraktivt att samarbeta med för våra kunder som för våra konsulter att arbeta och utvecklas i.

Idag har vi fått ett tydligt kvitto på att vår satsning var riktig, både från våra kunder och våra medarbetare. Under tio års tid har B3IT fortsatt att växa, både i högkonjunktur och i lågkonjunktur. Vi har blivit utsedda till "Superföretag" i Veckans Affärer och vi har fått utmärkelsen "DI-Gasell" fem år i rad. 

Hela tiden har vi stått fast vid vår profil, med en tydlig inriktning på seniora konsulter som erbjuds en attraktiv lönemodell och chans till en personlig och professionell utveckling med utmanande och engagerande uppdrag.

Bland våra kunder finns idag många stora och kända svenska företag, myndigheter och organisationer som Volvo, Ericsson, SJ, ICA, Trafikverket, Försäkringskassan, SLL och Svenskt Näringsliv. Med över 400 anställda fortsätter vi nu att jobba vidare med samma entreprenöriella driv som blivit en viktig del av vår företagskultur.

GASELLFÖRETAG FEM ÅR I RAD

B3IT har blivit utsett till ett av Sveriges snabbast växande företag av Dagens Industri. B3IT har fått utmärkelsen 2009, 2010, 2011, 2012 och 2013.