MENY

Vi ser till att du sover gott när din databas är vaken
 

En databas ska leva och må bra dygnet runt alla dagar på året. Med B3IT som driftsleverantör kan du sova gott om natten. Det säger vi inte som skryt utan för att drift och förvaltning av databaser är en viktig del av vår verksamhet. Hos oss får dina databaser bästa möjliga service.

Att förvalta och underhålla databaser är minst lika viktigt som att utveckla dem. B3IT har sedan starten jobbat med drift och förvaltning av databaser och våra kunder känner sig nöjda och trygga med B3IT som leverantör.

Vi sköter arbetet åt dig
Fördelarna med att låta B3IT ansvara för drift och förvaltning av databaser är flera. Som kund hos oss ser vi till att du kan slappna av i vetskap om att vi sköter allt åt dig. Vi säkerställer att du får rätt kompetens med konsulter som alltid håller sig ajour med det senaste, att du är rätt licensierad och du behöver inte fundera på att täcka upp för semestrar eller sjukdom. Istället kan du fokusera på att använda dina resurser till mer verksamhetsutvecklande aktiviteter.

Marknadens främsta experter
På B3IT har vi lång erfarenhet av att drifta och förvalta databaser och applikationer. Våra certifierade konsulter har ständigt ett nära samarbetet med leverantörerna, vilket betyder att du som kund alltid får tillgång till marknadens främsta experter. Kompetensen och arbetsglädjen är ständigt närvarande hos B3ITs konsulter, vilket är viktigt eftersom behoven av databaskunskap varierar över tiden.

Oberoende leverantör
Vi är en oberoende leverantör och hanterar marknadens samtliga databaser. Vi ser till att databaserna drivs på ett kostnadseffektivt sätt, inte minst tack vare full kontroll på uppgraderingar och licenshantering. Vi ser även till att dina databaser håller god prestanda som motsvarar era krav på hög tillgänglighet i systemen. Resultatet blir att användarna blir nöjdare vilket i sin tur skapar fler affärsmöjligheter.

Behovet av drift och säkerhet varierar. Därför anpassar vi våra tjänster efter ditt behov. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta: Tommy Sarenbrant, tommy@b3it.se, tel: 0732-018 009