MENY

Utveckling av en av Sveriges mest besökta sajter - sf.se

SF Bio driver www.sf.se som sin primära säljkanal genom vilken den absoluta merparten av alla SF:s biobiljetter bokas och betalas. Lösningen är baserad på EPiServer och B3IT Connexions ansvarar för förvaltning och vidareutveckling.

Under delar av året är sf.se Sveriges mest besökta hemsida med upp till 200 000 unika besökare per timme, t ex under jultiden. SF Bio säljer inte bara biljetter via hemsidan utan får också intäkter genom reklamutrymme. Sammantaget är lösningen extremt verksamhetskritisk för SF Bio och det ställs mycket höga krav på prestanda och driftsäkerhet.

FÖRVALTNING OCH VIDAREUTVECKLING

B3IT Connexions ansvarar för att förvalta och vidareutveckla www.sf.se. Det betyder att man säkerställer driftsäkerhet, prestanda och funktionalitet samt fortsätter att utveckla nya funktioner som underlättar användningen och skapar bättre exponering mot besökaren.

Förvaltning och vidareutveckling sker enligt B3ITs leverans- och förvaltningsmodell Zenit.

Våra senaste kundcase

Tipsa en kompis om caset


KUNDKOMMENTAR

”Vi valde B3IT Connexions för att få jobba med seniora och kompetenta konsulter som förstår våra system samt att de har en tydlig och bra leverans- och förvaltningsmodell.”

TOVA FORSSLUND
IT-chef på SF Bio

SVERIGES STÖRSTA BIOGRAFKEDJA

SF Bio driver biografer i Sverige på 22 orter med över 32 000 fåtöljer i 244 salonger. Inom SF Bio finns också affärsområdena Konferens & Event (som hyr ut biograferna som konferens- och eventlokaler) och Företagsbiljetter (som säljer biobiljetter till företag). I SF Bio ingår även SF Media som säljer reklamplats på bio.

Kontakt

Jonas ElgquistVD B3IT Digital Xperience

Mobil: 070-743 45 95
Kontor: 08-410 143 40
Email: jonas.elgquist@b3it.se

LinkedIn
Facebook