MENY

Kravanalys är försäkringen mot ökade och oförutsedda kostnader i projektet

 

Oberoende om man genomför ett agilt projekt eller efter vattenfallsmetoden är kravanalysen en hörnsten för en säkrare leverans vilket vi på B3IT kan hjälpa till med

Inom kravhantering så brukar man säga ”Som man frågar får man svar”. Ordspråket kan med fördel användas inom området kravanalys där målet är att ta fram en adekvat kravspecifikation. En bra kravanalys skapar rätt förutsättning och rätt kravbild vilket är bland de mest avgörande framgångsfaktorerna för ett projekt. En design eller arkitektur är ett delmål i detta arbete. Därför har kravanalysen stor påverkan på hur designen och arkitekturen utformas.

Genom kravanalysen undan röjer man faktumet att det är svårt att både finna kraven och att formulera dem på ett tydligt och adekvat sätt. Genom att formulera kraven korrekt samt prioritera i kravanalysen så skapar man en grund för spårbarhet och ändringshantering. 

Vi på B3IT Connect brinner för att hjälpa våra kunder till framgång genom att skapa ett mervärde av de kommunikationslösningar vi tar fram och implementerar. Vi är specialister på telekom, mobilitet och nätverk med fokus på områden som förstudier, projektledning, utveckling, verksamhetsutveckling och implementation.

Kontakta oss så berättar vi mer vad vi kan göra för er inom Kravanalys.

Jan Hermanson

Jan Hermanson
Vd B3IT Connect
jan.hermanson@b3it.se
Tel: 0723-098 099